dilluns, 31 de març del 2008

Projecte Bacallà'08 - segona part

Hola amics i amigues!

Ja tenim mes enllestit el "Projecte Bacallà'08":

Es tracta de les vacances d'estiu a Iceland, Islàndia pels mortals i cristians.



Tenim els bitllets d'avió comprats, ara ja no ens podem fer enrere a no se que putejem molt a l'Arnau que de moment els ha pagat ell!

Hem estat investigant l'illa i hem descobert alguns dels seus personatges il·lustres:

- Gudjonsen, jugador del barça amb un estil propi.


- Miss Mon 2005: Unnur Birna Vilhjalmsdottir (impossible de pronunciar)


Apart d'aquests dos personatges, l'illa es destaca (mes que res) pel paisatge i els seus famosos guèisers i cascades. Allà els sobra l'aigua... Adjunto unes quantes imatges per començar a fer boca:





Apa, salut!

dimarts, 25 de març del 2008

Bon vent i barca nova

Petit avanç de l'expedició Beta:
Vent, tendes voladores, oliveres milenàries, molt vent, gipsy camp, seminari i seminaristes, vent, castell templer, vent... i una barca dalt d'un cim.
Pròximament

dilluns, 24 de març del 2008

Muito Obrigado!!

Hola companys i companyes!! Després de dormir dotze hores, la secció alfa del concus club passa l'informe del seu viatge per les espanyes i les portugals.

Ens ha plogut, ens ha nevat i ens ha fet sol, em pres el sol a la platja i ens hem quedat xops fins al moll dels ossos, hem agafat cotxes, autobusos, tranvies, metros, elevadors i ferries; hem menjat caldereta de borrego i caldereta de marisc, hem begut vi de l'alentejo i vi d'espanya, ginginya (licor de cirera) i vi de taronja i birrao, tallats i galaos; hem vist postes de sol espectaculars i ens hem quedat amb un pam de nas perquè era nuvol, hem pagat fortunes per sopars horribles i hem pagat misèries per menjars estupendos, hem dormit en camping al mig de la ciutat (Lisboa) i hem dormit en camping al mig del no res (Melides), hem vist noies estupendes (visca el Puerto de Santa Maria i Granada!!) i noies que no tant (portugal...), hem vist els turons verds de l'Alentejo i les urbanitzacions salvatges de l'Algarve, les platges desèrtiques de l'atlàntic portuguès i les sobrepoblades de malàga i huelva, hem visitat capelles fetes amb ossos i mansions fetes a mida (Quinta do Regaleira), l'esplanada inacabable de les platges de Tarifa (molt lletges per altra banda) i els turons també inacabables de l'alfama i el bairro alto lisboetes, hem vist processons, nazarenos, costaleros, verges, sepulcres i creus...

I el més curiós de tot és que el dia que vam anar a dormir més tard va ser el dia que vam arribar que hi havia festa al Vermell!! (ironies de la vida)
I també que l'únic dia que semblava que havia de fer sol vaig anar a córrer a la platja i vaig acabar més llagat que la Virgen de las siete idem.

És impossible posar totes les fots i les més guapes segur que estan a la càmara de l'Oriol, però de moment aquí teniu aquestes de Monsaraz, Lisboa i Porto Covo






Quedem a l'espera dels comentaris de la secció beta que també han fet els seus propis plans!!

Fins ara, pau i concavitat!!

dijous, 13 de març del 2008

dimecres, 5 de març del 2008

Projecte bacallà'08

Bones de nou!

Només era per recordar que demà hem quedat a les 20:00 al restaurant "comecoles" de Manresa per parlar del projecte "-PROJECTE BACALLÀ'08-"

Ja se que ho hem estat dient per correu electrònic però és per donar una mica de vida al bloc que està una mica aturadet!

Per la resta de gent us anirem informant del projecte que portem entre mans, però no ens avancem!

Salut i bacallans (i ara mes que encara estem de Quaresma!)