Només era per recordar que demà hem quedat a les 20:00 al restaurant "comecoles" de Manresa per parlar del projecte "-PROJECTE BACALLÀ'08-"
Ja se que ho hem estat dient per correu electrònic però és per donar una mica de vida al bloc que està una mica aturadet!
Per la resta de gent us anirem informant del projecte que portem entre mans, però no ens avancem!
Salut i bacallans (i ara mes que encara estem de Quaresma!)
5 comentaris:
Va farem la bona obra del dia!!!!!!!!!
Escriurem a la pagina, per cert que es el projecte bacalla 08? viatje a islandia, filandia o les antipodes?
Sandra
res d'això...
El cristianisme està en crisi i necessita gent que recuperi les tradicions, una d'elles la Quaresma.
Qui perd els orígens per l'identitat, i els nostres orígens provenen de de l'església catòlica, apostòlica i romana.
Com a membres de la "plataforma per la recuperació de la memòria catòlica" hem pensat en impulsar aquesta tradició...
Salut!
en definitiva....continua el misteri?
ben vist! ;)
Recepta: Bacallà amb samfaina
25 minuts / Ingredients per a 4 persones
4 filets de bacallà
600 g de samfaina de verdures
1 tassa de vi blanc
40 ml d'oli d'oliva
2 cullerades de salsa de tomàquet
Sal iodada i pebre
Preparació
Deixa descongelar el bacallà a la nevera, en una safata amb reixeta. Escalfa oli en una cassola gran i plana i afegeix-hi la samfaina directament congelada. Sofregeix-la durant 5-6 minuts, agrega-hi la salsa de tomàquet i el vi, salpebra-ho i deixa-ho reduir uns instants. Posa-hi a sobre el bacallà, tapa'l i deixa coure tot el conjunt perquè prengui sabor uns 8-10 minuts més. Serveix-ho procurant no trencar els filets de bacallà.
Cuina del congelador!
Recepta de LA SIRENA (jeje)
Publica un comentari a l'entrada