dilluns, 16 de febrer del 2009

Non stop!

Ara que està tan de moda aquesta muntanya, podríem fer el paral·lelisme entre els partits de futbol de sevilla, villarreal, madrid i barça i els caps de setmana que se'ns plantegen... i és que estem parlant del Tourmalet!

Després d'un cap de setmana diferent amb l'assistència divendres al Pregó de les Festes de la Llum al Saló de Plens de l'Ajuntament de Manresa i timba de poker mes tard; dissabte amb la Fira de l'Aixada vista des d'un monitor amb master class de muntatge de videos inclosa a la tarda i la festa dels 30 anys del David a la nit; i per rematar-ho tot, diumenge varem portar la Misteriosa Llum de Montserrat a Manresa a peu!

Però això ja és el passat, estem repercutits però aguantarem amb dignitat la setmana com anem fent sempre!

Hem passat el Sevilla, ens queda el mes dur encara...

El cap de setmana vinent juguem contar el Barça: divendres l'anada a Torelló i dissabte la tornada a Solsona i és que tenim sessió non stop! 
Senyoretes a Torelló divendres. Seré l'únic integrant del Concus Club però penso deixar patxada com si fossim els 4! (potser tenim una incorporació d'última hora de la dra Jones!)... sol no estaré, i és que uns amics que varem fer a Islàndia m'acullen i m'apadrinen a la seva festa!
Dissabte a Solsona, els amics de Can Gelabert com sempre faran de bons amfitrions i segur que ens ho passem de collons!

Però això no s'acaba! el pròxim dissabte ens toca contra un Madrid crescut (però a 10 punts) a la Molina i Avinyó!
Dissabte Segways a la Molina, regal d'aniversari de la familia... promet molt (tot i que el video enllaçat no ho demostri)! i per si encara no en teníem prou: carnaval d'Avinyó dissabte!!!!

Els cap de setmana següents tampoc són de relax... tot i que el Villarreal està en hores baixes ens te reservat una calçotada amb la colla el dia 7 al lloc de sempre ;)

Després d'aquests caps de setmana mogudets no ve la calma, i és que la lliga es guanya amb els altres partits! Els altres caps de setmana tenim intendència de Formiga I (antiga foca II) i calçotada a Can Gelabert el dia 28 de març... però això ja en parlarem!

Apa, salut, força i energia!!!