dimecres, 1 de setembre de 2010

FMA i post FMA

Aquí estem, encara vius!

Ja fa 15 dies que ha passat la Festa Major de Manresa i estem completament recuperats!
Ha estat una Festa Major amb un final diferent, dimarts tenia festa!! Hagués hagut d'estar content ja que mai m'he pogut quedar al concert de la Mitjanit fins al final, però és que els 4 dies anteriors de festa i els nervis de fer de cap de correfoc aquest any em van passar factura i estava "pel suelu"...

Divendres, dissabte, diumenge... cada dia donan't-ho tot! com ha de ser!! i per acabar: dilluns correfoc!

Fer de cap de correfoc de la teva ciutat ha estat una experiència molt bona, ha sigut complicat i hem passat nervis, perquè enganyar-nos! a mes la ciutat no ens ho ha passat gaire fàcil: dues places VIP del correfoc en obres i la Policia Local de vaga... sort dels mossos! jajajajja! Però proba superada!

Algunes fotos del Correfoc de ManresaInfo.cat

Un cop passada la Festa Major tocava depurar el cos: tornar als entrenaments i plat fort pel cap de setmana: la Pica d'Estats!

Xan, Canya, Montse, Laia, Sarah i jo érem els integrants de l'expedició: "manresans al sostre de Catalunya per purificar l'esperit després de FM!"

Ja varem començar malament, divendres nit estàvem tancant Moe's amb un dels integrants del grup i dissabte al matí va ser bastant dur, però com diu la meva àvia: "si ets prou valent per anar a dormir tard, també n'has de ser per llevar-te d'hora" i així varem fer. Varem fer cim, com no podia ser d'una altra manera, però va ser la Pica mes llarga de les 4 anteriors que havia fet i és que varem intentar provar la cresta i vam decidir tornar endarrere... 2 hores penjats com llonganisses que varem estar allà i que després es van trobar a faltar! Diumenge arribàvem a 2/4 d'una de la matinada a casa!!!!

Una bona experiència, bona gent i una magnífica manera d'intentar que el cos s'acostumi a fer altres coses que no siguin les que portàvem fent els últims caps de setmana!

Algunes fotos de la Pica

Fins la pròxima!!!