divendres, 30 de novembre del 2007

Programa definitiu pont desembre'07

Bones a tots!

Ja som dilluns i les coses estan ja clares... ha costat però ja ho tenim tot bastant cosit!

Ens reunirem tots per marxar dimecres al vespre, a 2/4 de 8 a l'aparcament de la meva feina. Des d'allà passarem pel Bon Preu de St Joan per anar a comprar el menjar d'aquests dies (pq Bon Preu? doncs pq etiqueten en català!!!!) i tot seguit, amb el concus car ens plantarem a Tírvia cap allà a les 11 de la nit...

El dijous agafarem altre cop el concus car i anirem cap a Tavascan... un petit però gran poble també... i allí començarem la travessa que ens ha de portar el cim del Mont Roig... ja sabem que de neu de moment no ens en trobarem... com a molt al cim... per tan les raquetes s'hauran d'esperar!

La caminadeta serà de només dos dies ja que divendres al vespre haurem d'estar per València d'Àneu que ens guarden lloc per dormir en una casa de turisme rural, dues habitacions dobles per 4 concus clubers... no farem mai res si anem així!

La festa major de València d'Àneu és només dissabte a la nit... anirà bé poder descansar dissabte durant el dia i fer una miqueta el guiri ja que al vespre ens espera un soparet popular amb tot el poble i la festa!

Que es prepari València d'Àneu que el Concus Club ja ve!!!

2 comentaris:

Joan Sergi ha dit...

caram !! que bé que us ho munteu! :D

- un que des de Taradell arrossega una pulmonia-

uri ha dit...

eis! així que estas cardat encara des de Taradell malapell? no m'estranya! jo encara no m'he tret el fred de sobre!
Apa, a cuidar-se i visca tots nosaltres!