divendres, 30 de novembre del 2007

Programa definitiu pont desembre'07

Bones a tots!

Ja som dilluns i les coses estan ja clares... ha costat però ja ho tenim tot bastant cosit!

Ens reunirem tots per marxar dimecres al vespre, a 2/4 de 8 a l'aparcament de la meva feina. Des d'allà passarem pel Bon Preu de St Joan per anar a comprar el menjar d'aquests dies (pq Bon Preu? doncs pq etiqueten en català!!!!) i tot seguit, amb el concus car ens plantarem a Tírvia cap allà a les 11 de la nit...

El dijous agafarem altre cop el concus car i anirem cap a Tavascan... un petit però gran poble també... i allí començarem la travessa que ens ha de portar el cim del Mont Roig... ja sabem que de neu de moment no ens en trobarem... com a molt al cim... per tan les raquetes s'hauran d'esperar!

La caminadeta serà de només dos dies ja que divendres al vespre haurem d'estar per València d'Àneu que ens guarden lloc per dormir en una casa de turisme rural, dues habitacions dobles per 4 concus clubers... no farem mai res si anem així!

La festa major de València d'Àneu és només dissabte a la nit... anirà bé poder descansar dissabte durant el dia i fer una miqueta el guiri ja que al vespre ens espera un soparet popular amb tot el poble i la festa!

Que es prepari València d'Àneu que el Concus Club ja ve!!!

dimecres, 28 de novembre del 2007

Malauradament no és nou...

Van ser dies de glòria,
vam fer nostre el carrer,
tots junts, una sola cosa,
el crit de molta gent.
Vull despertar un bon dia
i somiar un món diferent,
no t'ofenguis si et pregunto tu què en penses
saps què passa
doncs passa que és el teu temps.

Qui vol entrar en un joc ben diferent,
tu pots engegar de seguida
no és nou deixar enrere els teus sentiments
perduts ens guanyen la partida (x2)
Hem perdut les maneres,
què n'hem fet de l'honor,
passegem les mentides
com si fossin tresors.

Vull despertar un bon dia,
obrir els ulls i veure un món diferent
quan et cremes, tu no esperes, fas un bon salt i crides
no t'oblidis que hi ha coses
que no poden esperar...

Qui vol entrar en un joc ben diferent
tu pots engegar de seguida
no és nou deixar enrere els teus sentiments
perduts ens guanyen la partida (x3)

gossos

dimarts, 27 de novembre del 2007

No ens perdem!!

A veure, si la srta Renoca no ens vol dir qui és, doncs pitjor per ella; ja que es perd tots els descomptes excepcionals que ofereix el concus club amb el seu carnet. A més, ho sabrem igualment, perquè de moment estem entre tres candidates, segur que és una d'elles i serà fàcil de descobrir la veritat.

(a la renoca) Si, si, no és la teva ombra aixó que et segueix, som nosaltres!!

De moment, amics i companys concus, no hem de perdre de vista l'objectiu inicial del concus club que és combinar amb gust i estil l'activitat física i la festa. Davant el planning que ens està preparant l'Oriol per a les Primeres Colònies Hivernals del CC, valdria la pena quedar una estona aquest cap de setmana per a planificar el tema de transport, avituallament, estris necessaris, etc. Proposo un cafè havent dinat el dissabte que és una estona molt tonta (o diumenge que encara ho és més).

Li comentaré al Hans perquè no ha tornat a piular i suposo que ni que sigui a la travessa si que s'afegirà. Si ve de festa, podem probar què tal això de fer-lo passar per alemany.

Doncs això, ja direu.

Arnau

dilluns, 26 de novembre del 2007

lliço 1: entendre a les dones per no cagar-la!

NUEVE PALABRAS QUE LAS MUJERES UTILIZAN...

1.) VALE: Esta es la palabra que las mujeres utilizan para finalizar una discusión cuando han decidido que ellas tienen la razón y ahora debes callarte.

2.) CINCO MINUTOS: Si se esta arreglando, significa MEDIA HORA. CINCO MINUTOS son solo cinco minutos si te han concedido cinco minutos adicionales para terminar de ver el partido antes de salir para ayudar con la compra.

3.) NADA: Es la calma antes de la tormenta. Significa ALGO. Y deberías estar totalmente alerta. Discusiones que empiezan con NADA, normalmente acaban con VALE (Ver punto 1).

4.) NO HAY PROBLEMA (también ADELANTE-HAZLO o NO-NO ME MOLESTA): Es un reto, y para nada darte permiso. Ni se te ocurra hacerlo!

5.) GRAN SUSPIRO: En realidad, es una palabra pero habitualmente los hombres no la entienden. Un suspiro alto y claro significa que ella piensa que eres idiota y se pregunta por qué esta perdiendo el tiempo discutiendo sobre NADA (Ver punto 3 para entender el significado de NADA).

6.) MUY BIEN: Esta es una de las frases mas peligrosas que una mujer puede decir a un hombre. MUY BIEN significa que ella meditara cuidadosamente antes de decidir cómo y cuándo pagarás por tu equivocación.

7.) GRACIAS: Una mujer te agradece algo. No preguntes. No dudes. Solo di DE NADA.

8.) ES IGUAL (también TU MISMO): Es la forma femenina de mandarte a la mierda.

9.) TRANQUILO, LO HE ENTENDIDO (también LO HE PILLADO): Otra frase peligrosa donde las haya, que significa que aunque la mujer ha dicho al hombre en repetidas ocasiones que haga algo, finalmente lo esta haciendo ella misma. Esto más tarde empujará al hombre a preguntar "QUE PASA?"Para saber la respuesta de la mujer, ver punto 3

dilluns, 5 de novembre del 2007

Grans persones!

Només volia dir que viatjant pels confins de Catalunya s'aprenen moltes coses i el millor de tot és que es coneixen persones increïbles!
Moltes gràcies a tots i que visqui el Concus Club i les barraques!

(ara m'he posat tonto... buenu, de vegades és sa i tot!)