dilluns, 24 de març del 2008

Muito Obrigado!!

Hola companys i companyes!! Després de dormir dotze hores, la secció alfa del concus club passa l'informe del seu viatge per les espanyes i les portugals.

Ens ha plogut, ens ha nevat i ens ha fet sol, em pres el sol a la platja i ens hem quedat xops fins al moll dels ossos, hem agafat cotxes, autobusos, tranvies, metros, elevadors i ferries; hem menjat caldereta de borrego i caldereta de marisc, hem begut vi de l'alentejo i vi d'espanya, ginginya (licor de cirera) i vi de taronja i birrao, tallats i galaos; hem vist postes de sol espectaculars i ens hem quedat amb un pam de nas perquè era nuvol, hem pagat fortunes per sopars horribles i hem pagat misèries per menjars estupendos, hem dormit en camping al mig de la ciutat (Lisboa) i hem dormit en camping al mig del no res (Melides), hem vist noies estupendes (visca el Puerto de Santa Maria i Granada!!) i noies que no tant (portugal...), hem vist els turons verds de l'Alentejo i les urbanitzacions salvatges de l'Algarve, les platges desèrtiques de l'atlàntic portuguès i les sobrepoblades de malàga i huelva, hem visitat capelles fetes amb ossos i mansions fetes a mida (Quinta do Regaleira), l'esplanada inacabable de les platges de Tarifa (molt lletges per altra banda) i els turons també inacabables de l'alfama i el bairro alto lisboetes, hem vist processons, nazarenos, costaleros, verges, sepulcres i creus...

I el més curiós de tot és que el dia que vam anar a dormir més tard va ser el dia que vam arribar que hi havia festa al Vermell!! (ironies de la vida)
I també que l'únic dia que semblava que havia de fer sol vaig anar a córrer a la platja i vaig acabar més llagat que la Virgen de las siete idem.

És impossible posar totes les fots i les més guapes segur que estan a la càmara de l'Oriol, però de moment aquí teniu aquestes de Monsaraz, Lisboa i Porto Covo






Quedem a l'espera dels comentaris de la secció beta que també han fet els seus propis plans!!

Fins ara, pau i concavitat!!

1 comentari:

uri ha dit...

Prou de fons de Cohesió de la Unió Europea a Portugal i Andalusia, és un escàndol!

Em quedo en una frase del viatge: "nos ossos que aqui estamos pelos vossos esperamos"