dimecres, 5 de març del 2008

Projecte bacallà'08

Bones de nou!

Només era per recordar que demà hem quedat a les 20:00 al restaurant "comecoles" de Manresa per parlar del projecte "-PROJECTE BACALLÀ'08-"

Ja se que ho hem estat dient per correu electrònic però és per donar una mica de vida al bloc que està una mica aturadet!

Per la resta de gent us anirem informant del projecte que portem entre mans, però no ens avancem!

Salut i bacallans (i ara mes que encara estem de Quaresma!)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Va farem la bona obra del dia!!!!!!!!!

Escriurem a la pagina, per cert que es el projecte bacalla 08? viatje a islandia, filandia o les antipodes?

Sandra

uri ha dit...

res d'això...

El cristianisme està en crisi i necessita gent que recuperi les tradicions, una d'elles la Quaresma.

Qui perd els orígens per l'identitat, i els nostres orígens provenen de de l'església catòlica, apostòlica i romana.

Com a membres de la "plataforma per la recuperació de la memòria catòlica" hem pensat en impulsar aquesta tradició...

Salut!

Anònim ha dit...

en definitiva....continua el misteri?

uri ha dit...

ben vist! ;)

uri ha dit...

Recepta: Bacallà amb samfaina

25 minuts / Ingredients per a 4 persones

4 filets de bacallà
600 g de samfaina de verdures
1 tassa de vi blanc
40 ml d'oli d'oliva
2 cullerades de salsa de tomàquet
Sal iodada i pebre

Preparació

Deixa descongelar el bacallà a la nevera, en una safata amb reixeta. Escalfa oli en una cassola gran i plana i afegeix-hi la samfaina directament congelada. Sofregeix-la durant 5-6 minuts, agrega-hi la salsa de tomàquet i el vi, salpebra-ho i deixa-ho reduir uns instants. Posa-hi a sobre el bacallà, tapa'l i deixa coure tot el conjunt perquè prengui sabor uns 8-10 minuts més. Serveix-ho procurant no trencar els filets de bacallà.

Cuina del congelador!
Recepta de LA SIRENA (jeje)