dijous, 3 d’abril del 2008

Els Beta Team els tenen ben posats!!!









A la foto poden veure els dos menbres del Beta Team al cim de les Roques d'en Benet.
El vent no va voler sortir a la foto, però va ser-hi present tot el dia, fins i tot ens va ajudar a plegar la tenda. Ni en Mag Lari ho hagués fet millor!!!


També us volem informar que el passat diumenge en Beta Team va pujar a Sant Jeroni en estil alpí. No disposem d'imtages perquè la càmera no parava de dir NO MEMORY INSIDE. Tot i així us podem assegurar que vam pujar al més pur estil Dan Osman (l'únic capaç de passar pel pont de Centelles amb la bici)


PD: Ara que parlem de Teams i de Betes, no us heu parat a pensar que lo nostre ja s'havia fet bans: Un grup de quatre solterons que recorren tot el pais en una furgo i que van fent amics per allà on passen.....

Tot lliga, un sempre condueix, un que té els seus transtorns bipolars (Hans?), .....

PD4: Jo no vull acabar així!!!!!!

4 comentaris:

uri ha dit...

ets molt gran hans!

xevixan ha dit...

Respecte la brigada A...
Hi ha coses que no em lliguen: els dos primers, fale. Però els altres dos...?

Arnau ha dit...

Hi estic d'acord, el Hans és gran!!
Xevi, tenim un problema perquè si l'Oriol és el que condueix i el que es queda les noies, nosaltres ens haurem de decidir entre el que fuma puros i el que va ple de collarets daurats i d'esteroides...

Arnau ha dit...

Per cert, només afegir que en Dan Osman és mort !! (com el melcior) El paio va muntar una tirolina en uan agulla de yosemite, va deixar la corda posada durant un parell de mesos i va tornar a tirar-se sense ni comprobar-la. En fi, que molt sobrat de neurones no anava. Per a què us feu una idea de què estem parlant, mireu aquest video de speed climbing:
http://www.youtube.com/watch?v=Fpm0m6bVfrM