dimarts, 22 de juliol del 2008

Cuidaooooo!!!

Hola un altre cop, aquí estem refent la feina endarrerida. Resulta que el cap de setmana passat vam anar al festival dels Pirineos Sur a Sallent de Gallego (també anomenat Elputupobledelafidelmon). Després de marxar pitant a les 7, vam acabar arribant al poble en qüestió a quarts de 12; i al lloc del concert quan ja eren ben bé tres quarts. Afortunadament Alpha Blondy s'hi acabava de posar i encara vam veure el què s'havia de veure (Jerusalem, Coco di Rasta, Brigadier ¿Sabadier?, etc). Aquí video.



Només dir que el lloc del concert era super guapo, però només a aquests "manyos" se'ls pot acudir fer un festival en una baixada.

Després del concert, la festa continuava per les barraques plenes de gent ben arreglada. Es fa difícil recordar totes les converses mantingudes al llarg de la nit amb la flor i nata de l'Aragó i el sud de França... El Luis, el Trobador, els del Gaudí, el que em va confondre amb el Mario, la seva cosina, els nois del "Hembravo!", la paia supercega que no podia baixar les escales del lavabo... En fi, una festa la mar de divertida i la mar de rural.

Dissabte dues opcions: baixar el barranc de la Peonera (per la qual cosa millor que us mireu les fotos del Willy al seu blog) o fer relax a Berge que és com Castelldefels però a la Sierra de Guara: solet i rierols amb aigua fresca!! Per a què quedi clar, afegeixo una foto del tros castelldefelenc i una altra de la part més despoblada.

3 comentaris:

uri ha dit...

estava esperant el teu post! és que no tinc cap foto!!!!
bon post!

Eva ha dit...

i que vau triar? relax o baixar el barranc¿? jejejeje

uri ha dit...

en xan i jo (amb el willy de guia) varem fer el barranc, l'arnau i la roser van escollir el relax!