dilluns, 21 de juliol del 2008

Transsegre

Hola companys i companyes,

Farem breument una ressenya del passat cap de setmana a la Transsegre:
Divendres: va ploure. Va ploure molt. Va ploure tant que vam trobar una cigonya caminant pel carrer desorientada, la meitat de Balaguer va estar a les fosques dues hores i l'altra meitat va quedar plena de merda i fang. L'escenari del concert d'Antònia Font es va colapsar i no hi va haver concert (quina gran pèrdua!!).

Sempre a la recerca de la millor festa, l'ACA va fer un tastet a la taberna basca on vam coïncidir amb els pillats de Lliçà de Munt que portaven una barca per a 80. Només dir que formàven part de les seleccions catalanes de curling i futbol fang. Vam treure el cap al Sifó i quant el gruix de la població va abandonar, vam descobrir l'autèntica festa a la Mercantil Cubatera que ja ens va rebre amb la cançó del Maradona.

Fotos del moment: els tres magnífics i la noia més guapa del bar (potser de Balaguer). Crec que la cara (la meva) ho diu tot (Dios!!)



Dissabte: el matí amenaçava sol i al final va concloure amb una pluja de collons. Es va fer el record de descens (1.5 h) mentre la Dra Jones era evacuada en ple trajecte i la resta de components arribaven amb seriosos problemes de congelament.

El vespre va passar factura a tothom menys els que no haviem baixat (jo) i els incombustibles (uri i dra jones), i ens vam tornar a quedar sols buscant festa. Després d'un mojito al Fleming's (que no va estar a l'alçada dels de la Teteria) i veient que el concert ja no arrencaria, vam acabar al concert del Carles Belda a l'ateneu balaguerenc (Pere III). Corren rumors sobre cert feeling entre la dra jones i en belda que li va dedicar el "boig per tu"... (sense comentaris)

Diumenge: anem a buscar la barca a Gerb perquè ningú volia baixar. Per a portar la contrària, fotia un sol espaterrant. I la resta és història...

Fins a la pròxima transsegre

4 comentaris:

uri ha dit...

jeje... la resta és història? el què? el meco del camió amb el balcó? ;)
realment una transsegre rara, rara...
l'any de la cigonya es va mostrar!

niaixoniallo ha dit...

Arnau, no em diràs que aquesta noia és més guapa que la Nurieta??? així de ràpid s'obliden les noies guapes i se salta d'una a l'altra??? ;)
apali, fins divendres o dissabte o diumenge!
un petonàs, núria

uri ha dit...

cuando la noche te confunde...
la veritat és que no estava malament, però tots sabem els gustos de l'arnau! jejeje

Arnau ha dit...

He de dir en la meva defensa que la Nurieta continua sent la numero 1 de Balaguer en el meu cor, però ella no hi era i aquesta preciositat si (i es va fer una foto amb mi).
La resta que és història, és (efectivament) quan vam estampar el camió contra el balcó. No ho he posat per a no ferir possibles sensibilitats.
Apa!