diumenge, 17 d’agost del 2008

ja tornem!

El nostre viatge ha arribat a la fi.. estem ja situats al costat de l'aeroport de Keflavik... tots estan dormint fent la migdiada, jo hi aniré aviat també!
Ahir va ser altre cop un dia estrany, la sensació que s'acaba la porto dins des que varem comencar a donar la volta a l'illa... per sort, la casualitat va voler que on varem anar a dinar ahir (una sopa de llagostins i pinxos de peix (balena, llagostí, peix gay i peix vermell)) hi hagués a la taula del costat una noia d'Olot, la Gisela, amb la seva novia Islandesa i dos amics... ens van adoptar literalment i ens varen portar a veure l'altre Reykjavik: varem nar a un mercat de segona ma, varem tastar el famós tauró podrit... i després varem anar a un bar a fer un cafe amb cervesa i un tast dels licors que tenen aqui... licor de regalecia i un destil.lat de patata amb cuní...
al vespre varem sortir una estoneta per la capital amb una parella de Torelló que fa dies que ens anem preseguint per l'illa, a les 5 ens varen tancar el bar i varem desfilar cap al camping... a les 9 del matí ens hem despertat amb els sorolls provinents de la tenda del costat: you're a strong man! ah! thank's!... jeje... els fogots típics de l'illa!
La ciutat de Reykjavik és rara rara... s'ha de viure per entendre-la!
Total que vaig a fer migdiada, almenys aquest cop no hi ha cap parelleta a l'habitació del costat!
Salut!

2 comentaris:

niaixoniallo ha dit...

tauró podrit? quin gust té???

i cafè amb cervesa? s'ha d'estar molt apurat per a arribar a descobrir el carajillu de cervesa!! i no remou molt la panxa? o és la solució islandesa per a anar de ventre??!

amb el que sí que em quedo és amb el licor de regalècia... mmmmmmm... no n'haureu portat una cap a Manresa i me'n guardeu un glop pel dia que torni a baixar???

Vinga, petonets i benvinguts altre cop a l'Europa no illenca :)

Arnau ha dit...

Home, doncs el tauró podrit és realment dolent. És com una bafarada d'amoníac que t'arriba fins als pulmons, però ens l'havien pintat tant tant inmenjable que encara.

No vam fer cafè amb cervesa, vam fer un cafè, un licor de regalèsia, un brennivin (licor de patata amb comí) i al final (unes dues hores després del cafè), una cervesa. Tot i que amb com de bèsties són els islandesos...

I abans que algú ho demani, tampoc vam menjar peix GAY, era peix gat.

Si iu!