dimarts, 1 de gener del 2008

El què fem durant les vacances i el què fem després

Estimats concuvians, abans que res, bon anys! Esperem que tots hagueu gaudit d'unes bones festes i us hagueu mantingut fidels als principis del club.

Un cop retornem a la normalitat, us deixo aquí una foto per a mostrar on ens hem passat les vacances de nadal. No us enganyeu, no hi ha hagut cap mena de contacte. Aquí tots som concus professionals.



Per cert, hauriem d'anar concretant què farem el cap de setmana del 12 i 13: raquetes, esquí de fons, les dues coses? Marxem un sol dia, en marxem dos? Aquest cop, sembla difícil aconseguir la fantàstica combinació de festa i exercici que ens caracteritza; però l'Oriol ja ha proposat el carnestoltes de solsona per a la sortida del febrer, així que potser podem fer una excepció per a la d'ara al gener.

Companys, és el moment de posicionar-se.

Pau i concavitat per tots!

4 comentaris:

uri ha dit...

jo tinc propostes! un curs de raquetes i un altre de seguretat a la muntanya... ja us informaré! aquests dies al pallars sobirà ha anat bé per trobar informació...

Unknown ha dit...

D'acuerd.
Com a alternativa, els refugis andorrans estan molt ben equipats. L'any passat l'experiència amb la llar de foc no va ser la millor, però de tot se n'aprèn...
En parlem

una renoca ha dit...

Desitjo k hagueu tingut unes bones festes (x la foto, ho sembla...)

De quin constipat parles?

uri ha dit...

com que tothom està constipat...
apa, has fet alguna cosa especial renoca?
pensa una cosa: a la foto eren les 9 del vespre, aquí on les veus aquestes noies a les 12 ja estaven per l'arrastre... i a 1/4 d'una semblaven cadàvers! (però amb molt d'amor!)
gent jove, pa tou!