dilluns, 14 de gener del 2008

L'objectiu aconseguit!!


Si senyoretes i senyores!! Després de diversos impediments que amenaçaven amb fer trontollar l'esperit d'aquest club, els concus van assolir el cim del puigmal nevat!!

Desafortunadament no es va poder coronar el Bastiments també, però ja ho deia la morsa "allà dalt les condicions són extremes". Això si, un parell d'hores de fer el cafre amb la neu per Vallter i un caldo calent no ens els treu ningú.

Nostre senyor continua posant a prova la fermesa del concus club i vam anar a sopar casualment al bar amb la cambrera més tremenda de ripoll. El local en qüestió es diu "El racó del mig" i cambrera apart, vam menjar unes pizzes boníssimes.

En fi, per a acabar recordeu que si aneu a la neu, porteu cocaïna de colors per si de cas.

Arnau

P.D S'obren les convocatòries per a la Cinquena sortida concuviana: 2 de febrer - Esquí de fons a Tuixent i carnestoltes de solsona. 3 de febrer - pair

3 comentaris:

uri ha dit...

"caminante no hay camino el camino se hace al andar!"

Quina foto!!!

uri ha dit...

osti, la pàgina està morint mica en mica... haurem de començar a pensar en "l'altre cara de la sortida, la que no s'explica"
jeje...
que la força ens acompanyi, ara i sempre, pels segles dels segles, amén!

willy ha dit...

vaya vaya que la cosa va e serio :)
ja veig que esteu a la última.. no ser jo si amb això aconseguireu trobar parella i desfer el grup u afiançar-lo.. po de moment jo poder m'apunto a Tuixent i Solsona, si es pot.. ;)
bons dies a tots
willy