dimarts, 27 de maig del 2008

CC proposa.. FM juliol'08: festa i muntanya a Sallent de Gàllego

Descobreixi les meravelles de la Vall del Tena amb aquesta simpàtica i entranyable excursió:

-Sortida el divendres a la tarda de Manresa city, recollida porta per porta (com les ecombraries) pel Concuscar, vehicle que reconeixerà pel seu darrera aerodinàmic (disseny by Lionel Richie "sibebasnoconduscas")

-Arribada a les 9.30 al pantà de Lanuza, on tindrà lloc el concert:

Lanuza, el poble que va ser desallotjat per a la construcció d'un pantà, i que per un error de càlcul va quedar per sobre del nivell de l'aigua, es reivindica amb aquest festival, amb un escenari flotant i un entorn incomparable (paraula que ha de sortir a qualsevol descripció de catàleg tourístic).

El concert acollirà les actuacions d'Alpha Blondy (només per sota d'en Bob-quien-es-bob Marley a l'escala del reggae), seguit pel seu compatriota Ismael Isaac (aquest ja no tan conegut, tot s'ha de dir).

L'excursió prosseguirà dissabte cap als llacs d'Anayet, situats a uns 2200 metres d'alçada, als que s'arriba amb una passejadeta d'unes 3 hores (1000 metres de desnivell aprox). El telesfèric, malauradament, aquest any està fora de servei.



































(si algú té temps, que tregui la neu amb el photoxop, siusplau, que només he trobat aixòs...)

Des d'aquest paratge de bellesa incomparable es pot gaudir de meravelloses vistes sobre la Canal Roya, amb unes de les millors postes de sol que es poden contemplar al Pirineu.

També aconsellable és la pujada al pic d'Anayet (2545m), pedrot al mig del no-res, amb una timba important al seu voltant i un parell de passos força aeris per a la seva realització. L'ascensió, des dels llacs, és d'una hora- hora i mitja.

A la conclusió de l'excursió s'obsequiarà als participants amb una ampolla de 5 litres d'oli de gira-sol ucraïnès i bombetes d'Ascó, que fan llum sense electricitat.


2 comentaris:

Arnau ha dit...

Està clar que el planning definitiu encara està per definir (valgui la redundància), però per què no? Ens hem d'acostumar a un alt ritme d'activitat o quan siguem a can bacallà, al tercer dia estarem petats petats.

uri ha dit...

info concus_car:
Hi ha alguna possibilitat que estigui arreglat el maleter... tinc visita al jutjat aviat pel tema retoc de la planxa que em van fer i a veure què em diuen... en el pitjor dels casos tindré el cotxe al taller! però el concus_driver no us deixarà sense transport!