dilluns, 2 de juny del 2008

Margarites, mojitos, Lightmans i altres tonteries

Hola a tots i tothom! Hem fet moltes bestieses últimament i potser ha arribat el moment de parar, reflexionar i decidir si hem de continuar per aquí o no... En resum, l'Alfa Team + la Renoca d'honor(enquistats com una mala cosa en la cara fosca del concus club) ha decidit crear l'ACA (Associació de Concus Alcohòlics). Evidentment no deixa de ser un altre excusa per a poder fer realitat el nostre més alt lema, però vist com vam acabar dissabte, potser ens servirà una mica i tot...

Tot comença amb un tast de vins a ca l'Oriol, uns margarites al Lupi's de baixada (Modesto, això és culpa teva), uns mojitos al bohèmia, unes cerveses al vermell i algunes cerveses més al refugi (que era l'últim dia i es veu que hi havia barra lliure però això va resultar ser mentida). Es veu que deu minuts després que marxéssim, i per a finiquitar el tema, la gent restant es va dedicar a destrossar el bar.

Les emocions van passar factura i el meu estat diumenge era més que deplorable. No vull saber el dels altres...

La nit es va completar amb vàries aparicions estelars, començant pel Modesto (la presència del qual serà requerida per a festes futures), l'Albert Sangrà, la Roser Massana, el Txoli, el Txetxi, el Biel, l'Eli, la Celia, etc, etc.

Volia incloure una foto nostra amb les cares pixelades, però total, aquí ja ens coneixem tots oi?

Desafortunadament, la setmana que ve hi ha la cinquena holy family i seguint la tradició que es va iniciar en la primera i s'ha perpetuat al llarg dels anys, hi haurà alcohol a manta i l'ACA estarà allà per a beure-se'l tot! Ups, vull dir per a criticar fortament aquest hàbit reprobable. El lema hauria de ser: ACA: un subclub destinat a desaparèixer perquè ningú li fot ni puto cas!!

Apa, fins dissabte a molt tardar.

Salut i concavitat.

Arnau

4 comentaris:

uri ha dit...

osti arnau...
fa molta por aquest escrit... pensem-hi tots plegats...
apart d'això comentar dues cosetes:
1- A la barra del Refugi, al final era qüestió de negociar el preu... els últims 3 cubates em van costar 1'5€ cada un
2- Jo també volia destrossar el local!
3- Ja ens podem preparar per dissabte... pinta molt bestia la Holy!
Recomano el Bloody Holy! jeje
salut i concavitat!

xevixan ha dit...

...mal moment per a la reflexió. Els betes estem preparant la maquinària per a posar-nos a la vostra alçada (avantatge de ser alts...). Pdepadeu-vos!
Bloody holy per a tothom!

Anònim ha dit...

Doncs jo, si voleu que us digui la veritat, crec que dies com el de dissabte són dignes per recordar, per miva ser una nit fantàstica, deixant de banda lightmans i altres tonteries. Si l'alcohol ens ha de dur a participar i gaudir a tots plegats en aquests estats de comunió absoluta, ja hi firmo. I us recordo a més, que el context en aquest cas no és gens favorable... ja que tinc uns quants exàmens la setmana que ve. Però davant de la causa sabeu que us dic... que se'm en fot. Si no ho fem ara quen farem aquestes coses... crec que en el fons tenim sort. En fi...
Visca l'ACA i els seus patrocinadors Santa Estrella Dammm i els venerables Mojitos, Margarites i demés!

Salut i concavitat!
Un petó des de la cova.

uri ha dit...

cada cop que llegeixo el post que has posat, arnau, m'emociono mes; sobretot quan dius "un subclub destinat a desaparèixer perquè ningú li fot ni puto cas!!"
apart d'aquesta part hi ha un parell de temes que m'agradaria que m'aclarissis (no cal que sigui pel blog...)
1- Qui és la Roser Massana?
2- Hi ha fotos de la nit?
3- S'ha confirmat que es va destrossar el Refugi?
apa, ens veiem dimecres... i com molt bé diu la crisco: "que se'm en fot. Si no ho fem ara quan farem aquestes coses... crec que en el fons tenim sort"