dimarts, 17 de juny del 2008

A-team entre la boira

Hola a tothom, breument (i és que el tema tampoc es mereix gaires explicacions), explicar-vos que l'Alfa Team del Conclus Club va completar amb èxit la ferrata de Vallcebre el passat dissabte. Sobre la dificultat del tema, només dir-vos que vam estar dues hores en cotxe (entre anar i tornar) per una horeta de ferrata (incloent aproximació i desaproximació). Per postres, quan ens disposàvem a gaudir dels meravellosos paisatges del berguedà, va pujar una boira del copon que no es veia res a tres metres. Menció apart pel pont de 2,7 m de llargada que serveix per a superar un desnivell de 1 m! Es veu que hi ha subvencions per posar ponts a les ferrates.




El millor de tot plegat, un senyor jubilat de Terrassa que ens vam trobar al parquing i que ens va recomanar una ferrata/canal/barranc que surt des de St. Jeroni: el Mejillón. Quin paio!! Jubilat i ves-li al darrere...

Aprofito aquest post per a felicitar la doctora Jones que ha aconseguit la seva beca i perdut definitivament tota la credibilitat.

Menorca, Menorca... lo tuyo no es un nombre... lo tuyo va a ser una fiesta!!

1 comentari:

uri ha dit...

feia dies que estava esperant el teu post sobre la ferrata! ue! no m'esperava menys de tu! jeje

no sabia la notícia de la mendingo dra jones... moltes felicitats sue ellen!