dijous, 31 de gener del 2008

L'Hipo al Marroc!


L'Hipo, la mascota del Concus Club, aquest estiu va anar al Marroc!

Encara que a la foto no es vegi, està feta a Ait Ben Haddou, a l'altre costat dels Atles, aprop de Ouarzazate.

dimecres, 30 de gener del 2008

"A veces es difícil distinguir el amor de la locura. Conclusión: No seas tonto. No te enamores."

Estar locamente enamorado puede ser exactamente esto: locura. La expresión "mal de amores" es sorprendentemente adecuada (...). Resulta que las personas que experimentan la pasión del enamoramiento presentan un perfil químico en el cerebro similar al de quienes sufren un trastorno obsesivo-compulsivo. El amor difumina la línea entre la salud mental y la psicopatología.

Aun así, no podemos resistinros al canto de sirena, y la ciencia también tiene una explicación para eso. El amor, al parecer, activa ciertas zonas del cerebro y segrega unas sustancias químicas que provocan hiperactividad, desinhibición y euforia. Pero eso quienes están perdidamente enamorados son capaces de velar toda la noche para ver la salida del sol, correr cualquier riesgo por estar con su amado o, como hizo Eduardo VIII de Inglaterra, renunciar a un trono por la mujer amada. El amor puede ser peligroso.

Contrapeso de las graves penalidades del mundo, el amor es el lado feliz de la vida y un tema digno de esta página. La ciencia puede explicar cómo afecta al cerebro... pero no el misterio de cómo afecta al corazón.

divendres, 25 de gener del 2008

dijous, 24 de gener del 2008

La vaca cega

Això és un homenatge a tots els moments Olot i les seves parets...

Topant de cap en una i altra soca,
avançant d'esma pel camí de l'aigua,
se'n ve la vaca tota sola. És cega.
D'un cop de roc llançat amb massa traça,
el vailet va buidar-li un ull i en
l'altre se li ha posat un tel. La vaca és cega.
Ve a abeurar-se a la font com ans solia;
mes no amb el ferm posat d'altres vegades
Ni amb ses companyes, no: ve tota sola.
Ses companyes, pels cingles, per les comes,
pel silenci dels prats i en la ribera,
fan dringar l'esquellot mentre pasturen
l'herba fresca a l'atzar ... Ella cauria.
Topa de morro en l'esmolada pica
i recula afrontada... Però torna
i abaixa el cap a l'aigua i beu calmosa.
Beu poc, sense gaire set ... Després aixeca
al cel enorme, l'embanyada testa
amb un gran gesto tràgic; parpelleja
damunt les mortes nines, i se'n torna
orfe de llum, sota del sol que crema,
vacil·lant pels camins inoblidables
brandant llànguidament la llarga cua.

dimecres, 23 de gener del 2008

A les terres Solsonines!

Ja ho tenim aquí!

La pròxima sortida del Concus Club ja està apunt!

El proper dissabte 2, Concus Club es dirigirà a la estació d'esquí nòrdic Tuixent - La Vansa (www.tuixent-lavansa.com) a gaudir d'una matinal amb esquis de fons modalitat clàssic (potser algun dia farem l'skating)... El lloguer de material el podrem fer a la mateixa estació (9€ forfet + 12€ de lloguer de material)

Un cop estirades les cames tenim dues opcions: estirar els braços a les cambres hiperbàriques de Solsona o poder fer alguna sortideta amb raquetes per la zona i fer el cafre tal i com últimament fem a la neu...

Al vespre ens espera el carnestoltes de Solsona (www.carnavalsolsona.com), amb els amics de Can Gelabert que ja ens tenen el sopar apunt i reservat... (en aquest moment del dia és quan deixem de ser amics i passem a ser concus)...

L'allotjament està concretat a Can Gelabert, una bonica casa de pagès on ens acolliran les estranyes persones que hi habiten...

Doncs seria interessant que per poder acabar de concretar mes coses hauríem de dir qui vindrà i qui no... podeu enviar un correu electrònic a: concus@gmail.com (és broma, poma!), ara en serio, deixeu algun comentari sobre qui vindrà i qui no...

No puc deixar d'aprofitar l'ocasió de felicitar al xan, que 30 anys i un dia no es fan cada dia!

Salut!

you'll never walk alone

When you walk through a storm,

Hold your head up high,

And don’t be afraid of the dark.

At the end of a storm,

There’s a golden sky,

And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,

Walk on through the rain,

Though your dreams be tossed and blown...

Walk on, walk on, with hope in your heart,

And you’ll never walk alone...

You’ll never walk alone.

Walk on, walk on, with hope in your heart,

And you’ll never walk alone...

You’ll never walk alone.

dijous, 17 de gener del 2008

Mono

Sres, srs,
Ja no aguanto mes, tinc mono, molt mono! de fumar? no! D'ANAR A ESQUIAR!
Concus, qui en tingui ganes penso fer una escapada aquest dissabte al matí al Port del Compte a fer-me passar el mono... de moment som tres: el Marc (el meu germà), la Núria (la meva cosina) i jo... així que ja sabeu!
El plantejament és: no sortir divendres (eh oriol?) i dissabte quan obrin pistes estar ja fent cua, cal? si, perquè tinc dinar familiar i a la 1 he de ser a Manresa...
Apa, ja sabeu!
Salut!

dilluns, 14 de gener del 2008

L'objectiu aconseguit!!


Si senyoretes i senyores!! Després de diversos impediments que amenaçaven amb fer trontollar l'esperit d'aquest club, els concus van assolir el cim del puigmal nevat!!

Desafortunadament no es va poder coronar el Bastiments també, però ja ho deia la morsa "allà dalt les condicions són extremes". Això si, un parell d'hores de fer el cafre amb la neu per Vallter i un caldo calent no ens els treu ningú.

Nostre senyor continua posant a prova la fermesa del concus club i vam anar a sopar casualment al bar amb la cambrera més tremenda de ripoll. El local en qüestió es diu "El racó del mig" i cambrera apart, vam menjar unes pizzes boníssimes.

En fi, per a acabar recordeu que si aneu a la neu, porteu cocaïna de colors per si de cas.

Arnau

P.D S'obren les convocatòries per a la Cinquena sortida concuviana: 2 de febrer - Esquí de fons a Tuixent i carnestoltes de solsona. 3 de febrer - pair

TeamPoal

Eis, us passo informació d'un blog d'uns que em sembla que també s'ho passen bé... res que m'ha fet gràcia que fossin també del Pla de Bages.
A veure si un dia ens ajuntem amb les bicis... veuran com anem de forts els concus!!!!

http://teampoal.blogspot.com/

dimarts, 1 de gener del 2008

El què fem durant les vacances i el què fem després

Estimats concuvians, abans que res, bon anys! Esperem que tots hagueu gaudit d'unes bones festes i us hagueu mantingut fidels als principis del club.

Un cop retornem a la normalitat, us deixo aquí una foto per a mostrar on ens hem passat les vacances de nadal. No us enganyeu, no hi ha hagut cap mena de contacte. Aquí tots som concus professionals.



Per cert, hauriem d'anar concretant què farem el cap de setmana del 12 i 13: raquetes, esquí de fons, les dues coses? Marxem un sol dia, en marxem dos? Aquest cop, sembla difícil aconseguir la fantàstica combinació de festa i exercici que ens caracteritza; però l'Oriol ja ha proposat el carnestoltes de solsona per a la sortida del febrer, així que potser podem fer una excepció per a la d'ara al gener.

Companys, és el moment de posicionar-se.

Pau i concavitat per tots!