dilluns, 2 d’agost del 2010

a l'illa nord!

pos aquí estem, a l'illa nord ja i encarant el tram final del viatget...
aquests dies, ja no recordo ni la última nota que vaig fer, hem estat acabant l'illa sud, hem fet costa est des de Christchurch fins a Nelson i després cap a l'Abel Tasman National Park.
A Nelson varem coincidir amb l'Anzac, el dia que NZ i Austràlia recorda els morts de les guerres mundials, total que ja ens veus a natros a les 6 del matí esperant que passin els gaiters, militars, polis, bombers, escoltes... en currua pel carrer i la cerimònia... interessant.
A l'Abel Tasman NP hem estat fent un track de 3 dies, el Guillem i la Bridge han anat amb kayak i jo a pota. La veritat és que aquest parc és molt turístic i si pogués triar amb un dels parcs no seria aquest amb els que em quedaria, però va estar bé poder fer els tres dies de caminada en solitari... el Guillem i la Bridge van aparèixer el 2n refugi amb peixos que havien pescat i varem fer una barbacoa juntament amb un noi israelià que ja m'havia trobat al primer refugi i que tb estava al segon i que varem adoptar ja que el pobre no estava preparat pel mon exterior i necessitava curtir-se... jeje
Després del track va venir la cagalera... sisi, ja la trobàvem a faltar en aquest viatge, i va aparèixer a la nit de després de la travessa: una puta nit de vòmits i diarrea... no se si va ser el burguer king que varem anar, l'aigua sense tractar que havia begut o les putes mosques (sand flies) que aquí mosseguen i es caguen i de vegades provoquen això però porto 3 dies amb el tema... quin merder!!!
El ferry d'una illa a l'altre son 2 horetes, temps per no fer res igual una mica que el què hem vist de l'illa nord aquests 2 dies... Welligton i Napier, la capital i una ciutat que potser els arquitectes li troben la gràcia però jo no li he trobat, doncs és una ciutat que va ser destruïda per un terratrèmol i quan la varen reconstruir estava de moda l'art decó... l'únic deco bo que hi ha hagut jugava al barça...
En fi, que ara estem a Tapu i que pinta diferent al què hem vist fins ara de l'illa nord...
seguirem informant!!!
Salut a totes (i tots)