dilluns, 2 d’agost del 2010

Moeraki - Otago Central Rail Trail - Catlins - Stewart Island

Venga va! aquí farem un mix max de tot plegat ja que ara feia bastants dies que no escrivia...
Aquests dies hem anat baixant per la costa est fins al sud.
Hem fet parada a Moeraki on vaig participar en una competició de pesca en un vaixell... sisi la Bridge va convèncer uns pescadors que em deixessin pujar al seu vaixell i apa!!! a fer milles a la mar amb una canya de joguina!!!! total que al primer peixot la canya es va petar! sort que hi havia un paio que estava mes pendent de les birres que dels peixos i em va deixar pescar!!!! de 2 en 2 els treiem!!!! uns no se pas com es deien, els altres si: bacallans!!!!
Després de la parada a la costa de Moeraki i haver vist uns quants pingüins i algunes foques ens varem dirigir amb el Guillem a l'interior. La Bridge va haver de fer una escapada a Sidney. La visita a l'interior va servir per poder fer el Otago Central Rail Trail, una ruta amb bici rotllo carrilet d'Olot! 80km aprox el primer dia i 30 el segon... no està malament per començar amb l'esport!!! El què varem poder comprovar és que els Kiwis no recullen els autoestopistes... total que varem estar tanta estona amb bici que esperant que algú ens recollís... al final 2 angels (un buscador d'or i l'altre repartidor) ens van portar a la auto-caravana) molt trist... mai mes torno a fer autoestop amb el Guillem...
Varem recollir a la Bridge a Dunedin i cap a les Catlins... una zona força xula on varem començar a veure el paisatge que m'imaginava de NZ!!! Selva!!!
Varem enfilar cap a l'Illa Stewarton hem fet un treking de 3 dies entremig de la selva... Aquí és on hem descobert que seria perillós viure allà ja que amb 2 dies hem deixat dues platges netes de cloïsses!!!! jajajaja això és brutal! entre pescar, recollir petxines, abalonis i musclos hem fet uns tiberis per baixar la tapa!!!!
Havíem de tornar ahir però pescant ens va passar l'hora i l'últim ferri va marxar... així que una altra nit a la tenda i avui ja si a terra ferma!!!!
Segur que m'he descuidat moltes anècdotes... millor per vatros, us estalvio una parrafada!!!!
podeu veure les fotos al picasa...