dilluns, 2 d’agost del 2010

Quin dia mes raro!!!

Menu!
Ja ens trobem a Auckland acabant de cremar els últims cartutxos que encara ens queden!!!!
La Bridge ja va marxar ahir a la tarda ja que havia aconseguit feina per aquests dies i ho va aprofitar, el Guillem i jo ens varem quedar per Auckland a veure quin mal podíem fer...
El dia en general va ser estrany... suposo que després de 2 mesos compartint un espai petit com pot ser una auto-caravana saber que s'acaba t'afecta, però no només va ser això.
Amb el Guillem arribem a l'alberg i ens trobem uns paios catalans. Un dels quals reconeix al Guillem ja que és de la mateixa promoció de bombers que el Pau. Brutal.
Total, que estem la tarda amb ells entre cafès, plànols, historietes... Al vespre teníem entrades per anar al partit de rugby entre els blues (equip local) i els chiefs (de hamilton, un poblet aprop d'aquí) i teníem l'entrada de la Bridge que la varem oferir al bomber (tinc molta mala memòria i no recordo el nom ara...). així que els 3 cap a l'estadi!!!
El partit va estar mb, no havia anat mai a veure un partit de rugby en directe i després d'aquests dies d'anar seguint el campionat super 14 que estan fent per la tele, veure'l en directe va estar bé. Tot s'ha de dir que ens varem entretenir força amb les animadores... som humans!!!
Durant el partit varen tirar alguns premis amb un tiratxines i el bomber va pillar a l'aire un sopar familiar a un restaurant, així que a l'acabar el partit cap al restaurant a menjar de gratis!!!! un pollastre amb patates va ser una triomfada!
Després del pollastre varem deixar l'amic bomber i amb un paio anglès varem anar de festa... el tiu és tot un personatge, amb grenyes i vestit en plan rockero i ja amb algunes birres de mes, ens varem patejar altre cop tots els carrers d'Auckland en busca d'algun lloc on fer una birreta.
Varem acabar al port a un bar amb música en directe... i cap a fer nones!!!
La gent aquí es molt rara... al bar on varem anar la gent anava disfressada... hi havien zorros (i alguna zorra tb), papallones, síndries, nuvies, al capones... demà em disfresso jo tb!!! jajaja
si els tius son rarus les ties mes encara... van vestides diferent... jajajaj! si puc un dia faré un video!!!
les faldilles a ran de gespa és el mes comú però tb hi ha altres vestits que tampoc sabria definir-los...
en fi, que estem entretinguts!!!!
apa, un post una mica estrany però espero que algo s'hagi entès!!!
salut i sort!